چربی اشباع شده چیست؟
هر نوعی از چربی یا روغنها دارای ترکیبی از اسیدهای چرب اشباع شده و اشباع نشده میباشند. معمولا سه تا از اسیدهای چرب به یکدیگر متصل شده و یک چربی را میسازند که به آن تری گلیسیرید گفته میشود. چربی ها از ترکیب کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل میشوند. در اسیدهای چربی که چربیها را میسازند، اتمهای کربن همچون زنجیری به یکدیگر متصل هستند. شیمیدانها به این اتصال بین کربنها، پیوند میگویند. وقتی این زنجیره تا آنجا که ممکن است حاوی هیدروژن باشد، شیمیدانها به آن، چربی اشباع شده میگویند؛ یعنی زنجیره از هیدروژن اشباع شده است. اگر هنوز امکان داشته باشد که به یک زنجیره هیدروژن اضافه کرد، در اینصورت به آن چربی اشباع نشده میگویند؛ یعنی با هیدروژن اشباع نشده است. [اینجا]
تری گلیسرید از یک گلیسرول و سه اسید چرب تشکیل شده است. [اینجا]
تمام روغنهای گیاهی حاوی ترکیبی از چربی اشباع نشده (مونو یا پلی) و چربی اشباع شده هستند. هرچه میزان چربی اشباع شده در روغن بیشتر باشد، آن روغن در حرارت معمولی اتاق سفت تر و جامدتر خواهد شد. [اینجا]
تری گلیسرید از یک گلیسرول و سه اسید چرب تشکیل شده است. [اینجا]
تمام روغنهای گیاهی حاوی ترکیبی از چربی اشباع نشده (مونو یا پلی) و چربی اشباع شده هستند. هرچه میزان چربی اشباع شده در روغن بیشتر باشد، آن روغن در حرارت معمولی اتاق سفت تر و جامدتر خواهد شد. [اینجا]
+نوشته شده در دوشنبه ۱ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲:۱۰ ق.ظ توسط اشرفی