چرا قرص انسولین به بازار نیامده است؟
در دانمارک بر روی قرص انسولین مطالعاتی انجام شده است. انسولین یک پروتئین است، وقتی فردی پروتئین را میخورد چون اسید معده قوی است آن را تجزیه میکند، پس هر قرص انسولینی که مصرف شود در معده تخریب میشود. بنابراین برای قرص انسولین روکشی میسازند که در برابر اسید مقاوم باشد و در معده باز نشود؛ وقتی وارد روده شد با آنزیمهایی که صفرا و روده ترشح میکنند باز بشود و بعد انسولین جذب شود. الان که برای خیلی از افراد آسپرین های روکش دارتجویز میکنیم٬ آسپرینهایی است که در معده باز نمیشود بلکه در روده باز میشود، بر روی انسولین هم همین کار در حال انجام است. انسولین را با یک چرخش قلم دو واحد کم و زیاد میکنید پس قرص باید در دوزهای خیلی مختلف ساخته شود. بسته به جذبی که در روده دارد، غذایی که باآن خورده میشود، که این با جذب تداخل پیدا میکند و بر روی همه این موارد کار میکنند تا در آینده نزدیک وارد بازار شود. [اینجا]
+نوشته شده در دوشنبه ۱ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۹:۴۴ ب.ظ توسط اشرفی