نکات

وزن، اندکس و گلوکز مواد غذایی

نان گندم: 11.53.30
نان باگت: 14.95.30
نان تست سفید: 7.30.50
نان جو با دمای زیاد: 9.70.30
نان جو با دمای کم: 6.49.30
برنج شفته: 24.87.150
برنج سفید: 36.69.150
برنج قهوه‌ای: 16.50.150
قند: 10.99.10
شکر: 7.72.10
عسل: 12.61.25
بیسکویت ساده: 8.92.25
کیک اسفنجی: 17.46.60
کلوچه نارگیلی: 16.60.50
دونات: 15.75.50
شیر پرچرب: 4.31.250
ماست: 3.19.200
چیپس سیب زمینی: 12.56.50
لوبیا چیتی: 8.33.150
لوبیا قرمز: 12.51.150
باقلا خشک: 3.79.80
بلغور: 12.47.150
بلال: 14.60.48
خرمای تازه: 14.47.60
خرما خشک: 18.42.606
بادام، پسته، گردو: 1.20.30
هندوانه: 4.72.120
گوجه فرنگی: 1.30.100
کاهو: 0/5.15.100
خیار: 1.15.20
گیلاس: 3.22.120
سیب: 5.36.120
پرتقال 4.40.120
آب پرتقال: 12.50.250
گلابی: 4.38.120
میوه خشک: 24.99.30
نارنگی: 5.30.120
موز: 11.48.120
هلو: 5.42.120
هویج: 2.39.80
کوکا: 16.63.250
فانتا: 23.68.250
بستنی: 8.62.50 [اینجا]
شیر کم چرب: 4.30.250

ماست کم چرب: 10.33.200
فرنی کم چرب:6.37.100
سیب زمینی بخارپز: 12.62.150 [اینجا]
+نوشته شده در شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۶:۳۰ ب.ظ توسط اشرفی