نکات

ویتامین ب ۱ - ۳۰۰

تیامین یا ویتامین ب ۱، اولین ویتامین کشف شده از گروه B است. [اینجا]
استفاده از ویتامین‌های ب در حالت ناشتا میزان جذب ویتامین در بدن را افزایش می‌دهند.
منابع غذایی ویتامین ب ۱ عبارتند از:
گوشت: گوشت قرمز، گوشت ماهی
آجیل و مغز دانه‌ها: پسته، بادام، گردو، فندق
میوه‎‌ها و سبزیجات: کاهو، هویج، اسفناج، کلم، پرتقال، سیب زمینی
حبوبات: عدس و لوبیا، تخم مرغ و شیر [اینجا]
این ویتامین در بدن ذخیره نمی‌شود. کمبود تیامین در انسان سبب بروز بیماری بری‌بری می‌گردد که معمولاً با عوارض قلبی-عروقی و عوارض عصبی و خیزوادم همراه است. عوارض قلبی-عروقی شامل تپش قلب، تنگی نفس و هیپرتروفی قلب است که تدریجاً منجر به احتقان قلب، کبد، ریه و پیدایش خیز می‌گردد. عوارض عصبی نیز منجر به نوروپاتی اعصاب محیطی می‌گردد که ممکن است با یک خونریزی مغزی همراه باشد. [اینجا]
+نوشته شده در سه شنبه ۹ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۶:۷ ب.ظ توسط اشرفی