نکات

مصرف باقلا

مصرف باقلا به خودی خود باعث کم‌خونی نمی‌شود. البته بیماری فاویسم را تشدید می‌کند.
یک فنجان (۱۷۰ گرم) باقلای پخته:
کالری: ۱۸۷ کالری
کربوهیدرات: ۳۳ گرم
چربی: کمتر از ۱ گرم
پروتئین: ۱۳ گرم
فیبر: ۹ گرم
فولات: ۴۰ ٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه
منگنز: ۳۶٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه
مس: ۲۲٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه
فسفر: ۲۱٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه
منیزیم: ۱۸٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه
آهن: ۱۴٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه
پتاسیم: ۱۳٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه
تیامین (ویتامین B1) و روی: ۱۱٪ از میزان مورد نیاز مصرف روزانه [اینجا]
+نوشته شده در چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۷:۵۰ ق.ظ توسط اشرفی